Keuen Longoni

Op deze pagina vind u een overzicht van de Longoni keuen. Het Longoni merk blinkt vooral uit door zijn uitgebreide assortiment in keuen die werkelijk in elk kwaliteit niveau en prijsklasse wordt aangeboden en onderverdeeld wordt in sterren kwalificatie: 1 ster2 sterren3 sterren, en 4 sterren Bovendien bied Longoni onder de merken biljartkeus het breedste en diepste assortiment topeinden met de keuze uit verschillende diameters, schroefverbindingen, lengtes, houtsoorten, kunst stoffen en zelfs gelamineerde topeinden, hierdoor vind elke biljarter wel zijn voorkeuren bij Longoni terug. Longoni keuen zijn er vanaf € 114,00 en de duurste gaat over de € 3800,00. De goedkopere modellen in de 1 ster serie Sorento en Amalfi serie zijn in feite simpele samengestelde keuen zonder poespas, maar van hoogstaande kwaliteit. Hoe meer sterren, hoe hoger de kwaliteit en uitgebreider de bewerkingen aan de keu. Een lust voor het oog zijn de keuen in het absolute top segment van de Longoni  keuen 5 sterren series, in deze serie komt het hoogstaande Italiaanse design geweldig tot uitdrukking. De tot in detail toegepaste materialen zoals edel houtsoorten, roest vast staal  en parelmoer maken deze keuen een absolute top keu met ongeëvenaarde speel eigenschappen die tot uiting komen in een uitgekiende balans die in alle gewicht klasse is terug te vinden.  De afwerking van de keu is van hoogstaand meubelwerk en de pasvorm van de schroefverbindingen is ongeëvenaard. Nadeel van dit vakwerk is dat er een enorme vraag is ontstaan naar Longoni keuen, een levertijd van 20 weken is eerder regel als uitzondering! De meeste keuen zijn leverbaar met 67cm., 69cm. en 71cm. toppen(zie omschrijving bij de keu). De origineel vanuit de fabriek gemonteerde pomerans is van het merk professional en bij de duurdere merken wordt een Da Vinci pomerans gemonteerd,  of deze pomeransen aan uw wensen voldoen of u heeft de voorkeur voor een ander soort pomerans, dan kunt u informatie vinden in de door ons samengestelde pagina "Alles over pomeransen". Bij bestelling monteren wij de door u gewenste pomerans.  Let op: de algemene leveringsvoorwaarden onder subregel 4; indien er een wijziging aan het artikel wordt aangebracht dan is geen inruil/ retour mogelijk!

De laatste innovatie door Longoni op de markt gebracht is een verlengstuk(extension) voor keuen, dit gepatendeerde systeem op de markt gebracht onder de naam LOBITE is al bij een aantal keuen een standaard voorziening. Hoe het werkt: in de speciale rubberdop die onderin de keu gemonteerd kan worden is een conisch gat gemaakt en hierop kan een verlengstuk met een conische pen vast geklikt worden.

longoni keuen - 1 ster.jpg  longoni keuen - 2 ster.jpg  longoni keuen - 3 ster.jpg  longoni keuen - 4 ster.jpg  longoni keuen - custom pro.jpg  longoni keuen - silver line.jpg  longoni keuen - luxery line.jpg    longoni keuen - limited edition.jpg  longoni keuen - signature line.jpg      longoni keuen - losse toppen.jpg  longoni keuen - lobite.jpg  

Gastenboek

  • 23-05-2018 - Vandaag bij Gerard en Cees geweest om mijn pomerans te...  lees meer
  • 19-03-2018 - Afgelopen vrijdag 16-03-18 hebben Cees en Gerard bij mij een...  lees meer
  • 30-12-2017 - perfect service ben blij mee Bedankt! lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2018 DÈ BILJARTMAKERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel