Welkom

Met veel genoegen heten wij u van harte welkom op de website van DÉ BILJARTMAKERS.

DÉ BILJARTMAKERS een veelzeggende naam voor een bedrijf dat gerund wordt door Gerard en Cees Bocxe die respectievelijk 41 en 40 jaar werkzaam zijn in de boeiende wereld van het biljartmaken. 

DÉ BILJARTMAKERS
Voor zowel de particulier, de horeca als dienstencentra bent u bij ons welkom.Wij richten ons op het maken van alle soorten nieuwe biljarts, het opknappen en verkopen van alle soorten gebruikte biljarts, het plegen van onderhoud, het uitvoeren van biljart en keu reparaties en leverantie van allerhande biljart artikelen. De service verlening en voorlichting is hierbij een belangrijk onderdeel. Als enige biljartfabriek in West-Europa hebben Dé Biljartmakers de kennis en ervaring om biljarts te bouwen geheel naar wens van de klant en daarbij is heel veel mogelijk. Het biljart kan geleverd worden in elke vormgeving of afmeting en elke gewenste houtsoort of materiaal. In elke stijl van antiek, art-deco tot modern, verrijdbaar en/of inklapbaar tot podium hoogte. Als trendsetter op het gebied van technische ontwikkelingen in de biljartsport, denken wij met u mee bij eventueel praktische problemen.

De weg naar onze web-site heeft u gevonden, gaarne nodigen wij u uit ook onze werkplaats en showroom te komen bezoeken. Met elke maand nieuwe aanbiedingen is een bezoek aan onze showroom lonend voor u. Reparaties aan keuen worden zo mogelijk direct gedaan. Bij ons vindt u alleen de A-klasse keuen waar wij als Dé Biljartmakers achter kunnen staan.

Als uw vertrouwde leverancier en service verlener zijn wij u graag van dienst. U kunt rekenen op onze inzet, ervaring en vakmanschap zoals vele keusport liefhebbers al van ons gewend zijn.

Over ons

Gerard Bocxe 

gerard.jpg

Gerard heeft zijn sporen in de biljart wereld dik verdient. Uniek in Nederland is zijn 46 jarige ervaring op het gebied van de biljart sport. Alle aspecten op het gebied van de biljartsport zijn bij hem bekend. Hij is ervaren in het bouwen van nieuwe wedstrijd en reeds jaren gespecialiseerd in het reviseren van complete biljarts. Al jaren is Gerard het bekende gezicht bij vele biljartsport liefhebbers, als finalist bij verschillende biljart toernooien weet hij wat er leeft bij de biljartsport liefhebber en is hij het aanspreek punt in onze winkel/showroom. De snel service wordt door Gerard geregeld, keu reparaties en onderhoud worden zo mogelijk gelijk gedaan

Cees Bocxe

ceesinshowroom.jpg
 

Cees is dit jaar 43 jaar biljartmaker. Ook hij heeft een unieke ervaring en kennis in de biljartwereld. Alle in en outs in de biljartwereld zijn bij hem bekend, in de nieuwbouw van biljarts is hij verantwoordelijk voor vele technische en innovatieve ontwikkelingen die bij vele merken biljartfabrieken nagebootst worden. Alle nieuwe biljarts zijn door hem vormgegeven, ontwikkeld en gebouwd. Met zijn 25 jarige ervaring als bedrijfsleider en hoofd buitendienst is hij het gezicht voor de horeca, dienstencentra, buurthuizen en particulieren. Door de vele jaren ervaring in het bouwen van biljarts kan Cees zich goed inleven in de wensen van de klant. Niet alleen de doorgaanse biljart modellen, maar ook een uniek zelf ontworpen biljart kan worden gemaakt, allerlei materialen kunnen worden gebruikt om op deze manier uw unieke droom biljart te maken.

Met vriendelijke groet,
                    DÉ BILJARTMAKERS
                                              Gerard en Cees Bocxe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 DÈ BILJARTMAKERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel