Welkom

Met veel genoegen heten wij u van harte welkom op de website van DÉ BILJARTMAKERS.

DÉ BILJARTMAKERS een veelzeggende naam voor een bedrijf dat gerund wordt door Gerard en Cees Bocxe die respectievelijk 41 en 40 jaar werkzaam zijn in de boeiende wereld van het biljartmaken. 

DÉ BILJARTMAKERS
Voor zowel de particulier, de horeca als dienstencentra bent u bij ons welkom.Wij richten ons op het maken van alle soorten nieuwe biljarts, het opknappen en verkopen van alle soorten gebruikte biljarts, het plegen van onderhoud, het uitvoeren van biljart en keu reparaties en leverantie van allerhande biljart artikelen. De service verlening en voorlichting is hierbij een belangrijk onderdeel. Als enige biljartfabriek in West-Europa hebben Dé Biljartmakers de kennis en ervaring om biljarts te bouwen geheel naar wens van de klant en daarbij is heel veel mogelijk. Het biljart kan geleverd worden in elke vormgeving of afmeting en elke gewenste houtsoort of materiaal. In elke stijl van antiek, art-deco tot modern, verrijdbaar en/of inklapbaar tot podium hoogte. Als trendsetter op het gebied van technische ontwikkelingen in de biljartsport, denken wij met u mee bij eventueel praktische problemen.

De weg naar onze web-site heeft u gevonden, gaarne nodigen wij u uit ook onze werkplaats en showroom te komen bezoeken. Met elke maand nieuwe aanbiedingen is een bezoek aan onze showroom lonend voor u. Reparaties aan keuen worden zo mogelijk direct gedaan. Bij ons vindt u alleen de A-klasse keuen waar wij als Dé Biljartmakers achter kunnen staan.

Als uw vertrouwde leverancier en service verlener zijn wij u graag van dienst. U kunt rekenen op onze inzet, ervaring en vakmanschap zoals vele keusport liefhebbers al van ons gewend zijn.

Met vriendelijke groet,
                    DÉ BILJARTMAKERS
                                              Gerard en Cees Bocxe

Gastenboek

  • 06-04-2019 - Vanmorgen geholpen door vriendelijke man , nieuwe pomerans op mijn...  lees meer
  • 23-08-2018 - Zoals diverse keren hiervoor, weer geweldig geholpen door Cees, de...  lees meer
  • 23-05-2018 - Vandaag bij Gerard en Cees geweest om mijn pomerans te...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2019 DÈ BILJARTMAKERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel